Speech to text

 

Du kender måske situationen. Mange telefonkald og møder i løbet af en hektisk arbejdsdag. Mange informationer skal ind i CRM systemet. Nye aftaler skal på plads og tilbud skal udarbejdes. Og det hele skal jo helst indtastes inden dagens næste møde og medens du kan huske alle detaljerne. Når dagen er slut, er det svært at adskille aktiviteterne fra hinanden.

 

I ChannelCRM kan du spare en masse tid, ved at diktere resultatet af møder og telefonkald direkte ind på aktiviteten. Du sidder måske i bilen efter et netop afsluttet møde. Du finder mødet frem på din ToDo liste på telefonen. Du kan i note feltet direkte indtale din information fra mødet. Din tale bliver så automatisk omsat til tekst og du sparer således indtastning på det meget lille telefontastatur. Det er både hurtigere og nemmere.
Dernæst vælges opfølgning og dit netop afsluttede møde efterfølges af næste trin, som måske er et opfølgende telefonkald.

 

Med denne teknologi sikres dine informationer og du får drevet salget i den rigtige retning.

Har du lyst til se hvordan det virker i praksis? – så ring på 70 22 25 40. Så viser vi det på din PC – med det samme.