Vi gør meget for at lave ChannelCRM, så det er nemt at bruge. Men alligevel kan det være gavnligt at se, hvordan en given opgave gribes an. Eller måske få inspiration til mere effektive metoder end dem man har benyttet indtil nu.

Der er to (måske flere) måder at søge denne hjælp på:

  • Via online hjælp. Klik på hjælp i CRM. Eller åbn adressen www.channelcrmhelp.dk
    Her kan du gå videre via indeks eller søgning. Du kan også nedtage hjælpen som pdf.
  • Via instruktions-videos på YouTube. Her har ChannelCRM en egen kanal som du når enten ved at søge efter channelcrm eller ved linket www.youtube.com/user/ChannelCRM/videos

Benyt de to muligheder for hjælp døgnet rundt.

Når vi skriver at der er flere muligheder er det fordi vi altid er lydhøre overfor ønsker om hjælp, der måske ikke allerede er besvaret. Skriv i så fald til support@channelcrmhelp.dk eller ring til os på 7022 2540 . Måske er dine spørgsmål med til at forbedre vores online-hjælp og video.