Har du ondt i salget?

– Så har vi en effektiv medicin til kun kr. 179.-

Ondt i salget – De fleste virksomheder har prøvet det. Salget går trægt eller er gået helt i stå. Man prøver alverdens forskellige ting. Mere markedsføring. Mere annoncering. Salgskurser og mange andre tiltag.
Det løber hurtigt op i mange tusinde kroner. Og cost benefit’en er nogen gange svær at få øje på.

Nogle griber til mere hårdhændede metoder – ex. udskiftning i sælgerstaben. En investering i en ny sælger løber nemt op i over kr. 500.000.- inklusive overhead omkostninger. Og så kommer der måske headhunter salær oveni. Og det tager som bekendt nogen tid, før det viser sig, om det har været den rigtige investering. Nemt 6-12 måneder. Og virkede det ikke er det forfra, inklusive flere omkostninger.

Men der er hjælp at hente – for betydeligt færre penge. Brug dine nuværende resurser på en mere effektiv måde. Giv din service- og salgsafdeling et effektivt værktøj. Prøv at regn ud hvor mange penge du kan tjene hvis:

  • Du fik 20% flere ordrer hjem
  • Havde dine kunders historik lige ved hånden
  • Virksomhedens ind- og udgående e-mails var arkiveret automatisk
  • Du husker at følge op på alle leads og udestående tilbud.
  • Al ledelses information var ajourført hele tiden og lige ved hånden
  • Al dokumentation var samlet et sted
  • Økonomiske nøgletal var til rådighed for alle
  • …….og meget meget mere

Hos ChannelCRM koster det kun 179.- om måneden, at blive meget mere effektiv. Prøv det af gratis, i ro og mag. Eller få en gratis præsentation, over telefonen – på din PC når det passer dig og dine kolleger.

PS. Prisen svarer til ca. 15 minutters arbejde. Så tror du på, at du kan spare bare 15 minutter om måneden, er medicinen betalt. Resten af besparelsen, ryger lige ned på din bundlinje.

En smartere måde at kurere ondt i salget.