Husk at genforhandle dine kontrakter

Når ordren er i hus og champagnen drukket, fortsætter salgsarbejdet med at skaffe de næste ordrer. Men hvis dine kontrakter er periodiseret og løber ud på et tidspunkt, er det vigtigt at du genforhandler i tide, inden konkurrenter kommer på banen. Det er altid nemmere at holde fast i en eksisterende kunde and at skaffe en ny.

Med aftalestyring i ChannelCRM kan du nemt styre dine aftaler.

Start-, slut- og fornyelsestidspunkt indtastes. Er der aftalt kundespecifikke priser kan de nemt registreres. De personer der underskriver aftalen hos kunden og hos dig selv registreres. Endvidere kan det registreres om det er en hovedaftale, NDA (non-disclosure agreement) og om der er garantiforpligtigelser.

 

Til sidst vedhæftes selve kontrakt dokumentet, så det hele er samlet et sted.

 

Efterfølgende er det nemt og overskueligt at at se aftaler på firmabilledet eller du kan vælge at få et samlet overblik over alle dine aftaler.

 

 

 

Kontraktstyring